Yaygara.Net Canlı Sohbet

Bugün 15 Temmuz

Bugün 15 Temmuz

Bugün 15 Temmuz

15 Temmuz 2016… Türkiye’nin tarihine kara bir leke olarak geçen ve milletin iradesine karşı gerçekleştirilen hain bir darbe girişimi. O gece, ülkemizin bağımsızlığına, demokrasisine ve özgürlüğüne kasteden karanlık bir güç, Türk milletinin iradesiyle karşılaştı. Ancak bu hain plan, Türk milletinin cesareti, kararlılığı ve birlik ruhuyla bozguna uğratıldı.

15 Temmuz gecesi, Türk milleti demokrasiye, özgürlüğe ve vatanına olan bağlılığını gösterdi. Tanklara, uçaklara, silahlı güçlere karşı, sadece imanlarıyla, bayraklarıyla, vatan sevgisiyle donanmış binlerce insan meydanlara akın etti. “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyen milyonlarca insan, demokrasi nöbetlerinde gece gündüz demeden bir araya geldi. 15 Temmuz, Türk milletinin cesaretinin, birlik ve beraberliğinin timsali haline geldi.

15 Temmuz‘da kaybettiğimiz şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu ülkenin asil evlatları olarak tarihimize altın harflerle yazıldı. Onlar, tanklara göğüs geren, kurşunlara karşı duran, özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden kahramanlardır. Ruhları şad olsun. Aziz milletimiz, onların aziz hatıralarını sonsuza kadar yaşatacaktır.

15 Temmuz‘da darbecilere karşı verilen mücadele, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesidir. Farklı düşüncelere sahip olanlar, siyasi ayrımları bir kenara bırakarak, Türkiye’nin geleceği için el ele verdi. Milletimiz, darbe girişimini gerçekleştiren hainlere karşı dimdik durarak demokrasisine, özgürlüğüne ve vatanına sahip çıktı.

Bugün, 15 Temmuz‘un yıldönümünde bu hain girişimi bir kez daha anıyoruz. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırasını yaşatmak, onlara olan minnet ve saygımızı göstermek için bugün bir aradayız. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun.

15 Temmuz, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren bir dönüm noktasıdır. Bu hain girişim, milletimizin demokrasiye olan inancını, vatan sevgisini ve özgürlük tutkusunu perçinlemiştir. Birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü, daha büyük bir Türkiye için yürümeye devam edeceğiz.

15 Temmuz‘da gösterdiğimiz kahramanlık ve azim, tüm dünyaya demokrasi sevdalısı bir milletin gücünü göstermiştir. Türk milleti, tarih boyunca olduğu gibi, bugün de demokrasisine, özgürlüğüne ve vatanına sahip çıkmaya devam edecektir. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhları şad olsun!

15 temmuz15 temmuz demokrasi bayramı15 temmuz hain darbe girişimiBugün 15 Temmuz
Yorum (0)
Yorum Ekle