Yaygara.Net Canlı Sohbet

Japonya’da Çöp Çatan Sitelerine Devlet Teşviki Verilecek

Japonya'da Çöp Çatan Sitelerine 19 Milyon Dolar Destek Verilecek

Japonya bu yüzyılın sonunda nüfusunun 53 milyona düşmesinden duyduğu endişeyi çöp çatan sitelerine vereceği 19 milyon dolar destekle arttırmayı planlıyor.

Düşük doğum oranlarının olduğu Japonya’da “hayatımın aşkı” parolası ile çöp çatan sitelerine aktaracakları 19 milyon dolar ile yapay zeka odaklı yüzde yüzün haricinde profil eşleştirmesi yapılabilecek.

Çok maliyetli olan bu sistemi devletin yerel yönetimleri dahi seferberlik ilan ederek kendi çöp çatan sitelerinde hizmet vermekteler.

Bu proje ne kadar tutar bilemesek de adamlar niyeti bozmuş üremenin peşine düşmüşler.

Şöyle bir an kendi ülkemi göz önüne aldığımda böyle bir sorun olur mu ilerleyen zamanda derseniz kesinlikle olacağını düşünüyorum. Ne zaman bir ülkede eğitim ve refah seviyesi yükselmiş orada doğurganlık tam tersi yönde azalmıştır. Yani doğurganlığın eğitim ve refah seviyesi ile zıt yönlü bir ilişkisi olduğu fikrini paylaşıyorum.

Bu fikrime katılırsınız katılmazsınız tabi yorum kısmı bunun için var her zaman ters görüşe de açığız.

Evet ülkemden bahsediyordum hadi tut ki bu gün böyle bir sıkıntımız olsun. Devlet çöp çatan siteleri oluştursun acaba tepkiler ne olurdu.

Aslında ne olurdu değil neler neler oldurdu. Hükümeti bile devirip erken seçime dahi giderdik. Bu o kadar ciddi bir olay ki hele ülkemde zihnim almıyor olacak olan işleri.

Neyse dostlar biz neslimizi devam ettire duralım da böyle bir şey yaşanmasın. İç savaş çıkar yahu…. 🙂

çöp çatan silerine 19 milyon dolar hibeJaponya'da çöp çatan sitelerine 19 milyon dolarJaponya'da düşen doğurganlık oranları
Yorum (0)
Yorum Ekle